Moszkva cirkáló

Súlyosan megsérült az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajója a Moszkva cirkáló. A cirkáló legénységét mintegy félezer tengerészt - a.


Saint Petersburg Aurora New York Skyline St Petersburg Petersburg

Ez korábban egy helikopterhordozó anyahajató neve volt de ezt leszerelték.

. 23 hours agoA Moszkva cirkálót nem volt mai gyerek 1976-ban kezdték építeni 1979-ben bocsátották vízre és 1983-ban kezdte meg a szolgálatot Szlava néven. Az orosz védelmi minisztérium szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra. 1 day agoA Moszkva csatahajó elsüllyesztése után heves bombázásokkal reagált Oroszország.

Moscow formerly Slava Russian. A cirkáló legénységét a közeli Fekete-tengeri Flotta hajókra evakuálták. A Moszkva cirkáló amely megsérült egy lőszerrobbanásban vontatás közben süllyedt el jelentette be az orosz védelmi minisztérium a RIA Novosztyi szerint.

Miután Oroszország elismerte Abházia függetlenségét a hajó Szuhumiban horgonyzott. A Moszkva volt egyébként az a hajó amely tüzet nyitott a Kígyó-szigetet védő azóta elhíresült 13 ukrán katonára. A fő rakétafegyver nem sérült meg.

Lőszerrobbanás következtében kigyulladt és súlyos károkat szenvedett az orosz Fekete-tengeri Flotta Moszkva cirkálója a legénységet evakuálták - közölte csütörtökre virradóra az orosz védelmi minisztérium. Cirkálórakétákkal találták el és. Sajtóhírek szerint a cirkáló mintegy 500 fős legénységét a.

A Moszkva nevet 1996-ban kapta. Odessza ukrán kormányzója Maksim Marcsenko jelentette szerdán hogy a Moszkva nevű cirkálót két ukrán gyártmányú Neptun rakéta találta el a hadihajó a Fekete-tengeri flotta zászlóshajó - számolt be róla a BBC. 1983-ban helyezték hadrendbe Szlava néven jelenlegi nevét 1996-ban kapta.

A hajót megrongálta a tűz és azt követően a vontatás közben elvesztette a stabilitását. Az orosz védelmi tárca tájékoztatása szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra. A tárca szerint a tűz okait vizsgálják.

1 day agoAz orosz védelmi minisztérium közleményében hivatalosan elismerte hogy elsüllyedt a Moszkva rakétás cirkáló a Fekete-tengeri Hadiflotta zászlóshajója - írja a The Guardian. Glory was a guided missile cruiser of the Russian NavyThe ship was the lead ship of the Project 1164 Atlant class and was named after the city of MoscowShe was the flagship of the Russian Black Sea Fleet and helped lead the naval assault during the 2022 Russian invasion of Ukraine. 2 days agoMegfékezték a Flotta Moszkva cirkálóján kitört lángokat.

A cirkáló legénységét mintegy félezer tengerészt. A hadműveletben részt vevő többi orosz hajóhoz hasonlóan a Moszkva cirkáló feladata Grúzia tengeri blokádja volt fegyveres harcban a hajó nem vett részt. Amerikai források szerint az orosz Fekete-tengeri Flotta zászlóshajóját két ukrán rakéta találta el ennek következtében süllyedt el.

Tegnap este ukrán források azt állították. 3 hours agoA TASZSZ hírügynökség szerint a Moszkva a Fekete-tengeri flotta zászlóshajója volt. 2 days agoMoszkva cirkáló.

A hajót megrongálta a tűz és azt követően a vontatás közben elvesztette a stabilitását. Még több friss hír. 1 day agoÚgy tűnik nem süllyedt el a Moszkva de evakuálták a legénységét.

2 days agoA Moszkva cirkáló még mindig a felszínen van. 1 day agoElsüllyedt a Moszkva cirkáló. Lőszerrobbanás következtében kigyulladt és súlyos károkat szenvedett az orosz Fekete-tengeri Flotta Moszkva cirkálója a legénységet evakuálták közölte csütörtökre virradóra az orosz védelmi minisztérium.

1 day agoLőszerrobbanás következtében elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta kigyulladt és súlyos károkat szenvedett Moszkva nevű zászlóshajója. Bosszú a Moszkva cirkáló elsüllyesztéséért. A tárca azt állítja hogy a fekete-tengeri flotta zászlóshajóján nem láthatók lángok és már nem robbannak fel a lőszerkészletek sem.

Az ukrán hadsereg szerint ők találták el Neptun rakétákkal a majdnem kétszáz méteres hajót az oroszok azonban ezt tagadják ismeretlen eredetű tűzről beszélnek. Ismét Kijevet lőtték az oroszok. 2 days agoA Moszkva cirkáló égéséről ellentmondásosak a hírek.

Vágólapra másolva Link másolása. 1 hour agoMeghalt a Moszkva cirkáló kapitánya ukrán források szerint. Neptun cirkálórakétákkal találták el és.

Ezen felül mondta a minisztérium a fő rakétafegyver nem sérült meg és a hajó is a. 1 day agoA Moszkva cirkáló amely megsérült egy lőszerrobbanásban vontatás közben süllyedt el jelentette be az orosz védelmi minisztérium a RIA Novosztyi szerint. Tegnap este ukrán források már azt állították.

2 days agoOroszország tagadja hogy elsüllyedt volna a Moszkva cirkáló. 2015 második felében ez a cirkáló vezette a Földközi-tengeren az orosz haditengerészet állandó műveleti erőit és légvédelmi eszközeivel védte a szíriai. 2 days agoEllenőrzés alatt tartják a Moszkva cirkáló fedélzetén keletkezett tüzet közölte csütörtökön az orosz védelmi minisztérium.

Azt egyelőre nem tudni hogy hány áldozata volt a pénteki támadásoknak. Intézkedéseket tesznek a cirkáló kikötőbe vontatására- áll a közleményben írja. Mint arról csütörtökön beszámoltunk Oroszország az általa indított háború óta legnagyobb szimbolikus veszteségét.

2 days agoa cirkáló súlyosan megsérült a lőszer felrobbanása miatt és nem a Neptun rakéták következtében ahogy azt Ukrajna állítja. Az orosz védelmi tárca tájékoztatása szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra. Egyelőre tagadja az orosz védelmi minisztérium hogy elsüllyedt volna a Moszkva rakétás cirkáló a Fekete-tengeri Hadiflotta zászlóshajója.

A hajó hossza 1865 méter szélessége 208 méter volt. Egyelőre nincs információ pontosan mennyien veszthették életüket. 0535 Elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta zászlóshajója.

1 day agoLőszerrobbanás következtében elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta kigyulladt és súlyos károkat szenvedett Moszkva nevű zászlóshajója.


Karthago Az Utolso Szo 1982 Attributes


Saint Petersburg Aurora New York Skyline St Petersburg Petersburg

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel